Πόντος και Αριστερά

……. 'μώ τον νόμο σ' !

-Σταλινικά δωράκια από τη Βόρεια Κορέα

Η ΛΔ της Β. Κορέας απονέμει σε Ν. Μπογιόπουλο και Ριζοσπάστη βραβείο για την ανακάλυψη της αλήθειας για το Κατίν!

Άρθρο της «Λαϊκής Σημαίας» της Βόρειας Κορέας
Μετάφραση από τα βορειοκορεατικά: Χρήστος Κεφαλής

Δυο συνταρακτικές ανακαλύψεις σημάδεψαν την 20ή Μάρτη του 2018: η ανακάλυψη του πλανήτη Άρη από τον κοσμολόγο Πίτερ Ντάνσμπι και η ανακάλυψη της αλήθειας για τη σφαγή του Κατίν από τον Νίκο Μπογιόπουλο και την εφημερίδα Ριζοσπάστης.

Οι ανακαλύψεις αποκρύφτηκαν εσκεμμένα από τη διεθνή αντίδραση, τους ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους, που θέλουν να κρατούν στα σκοτάδια τους λαούς. Η Λαϊκή Σημαία της Βόρειας Κορέας, που φέρνει καθημερινά το φως του μεγάλου ηγέτη και Ήλιου της Ανθρωπότητας Κιμ Γιονγκ Ουν στον κόσμο, αποκαλύπτει σήμερα τα συνταρακτικά αυτά γεγονότα.

Το βράδυ της 20ης Μάρτη ο αστρονόμος Πίτερ Ντάνσμπι, καθηγητής κοσμολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν, παρατήρησε στον ουρανό ένα μεγάλο, άγνωστο ως σήμερα άστρο. Ο Ντάνσμπι κοινοποίησε την ανακάλυψή του στην υπηρεσία Astronomer’s Telegram, που διαπίστωσε μετά από έρευνα ότι το άγνωστο αυτό άστρο είναι ο πλανήτης Άρης. Μετά από αυτό, οι συνάδελφοι του Ντάνσμπι του απένειμαν τιμητικό δίπλωμα για την ανακάλυψη του ως τώρα άγνωστου αυτού πλανήτη.

Το ίδιο βράδυ ο Νίκος Μπογιόπουλος, έγκριτος κομμουνιστής δημοσιογράφος στο Real FM, και η εφημερίδαΡιζοσπάστης, όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του ηρωικού και τιμημένου ΚΚΕ, προέβησαν σε μια εξίσου συνταρακτική ανακάλυψη, την ανακάλυψη της αλήθειας για το ναζιστικό έγκλημα του Κατίν.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους.

Το Σάββατο 17 Μάρτη η Εφημερίδα των Συντακτών, μια γνωστή φασιστοφυλλάδα του ελληνικού κατεστημένου, όργανο του προβοκάτορα Τρότσκι και των λακέδων του οπορτουνιστών αντισταλινικών χαφιέδων ψευτο-διανοούμενων, δημοσίευσε ένα τερατώδες ρυπαρογράφημα από δυο γλίτσες ψευτο-αναλυτές και ψευτο-δημοσιογράφους, τον «γλίτσα νο1» και τον «γλίτσα νο2»1. Στο ελεεινό αυτό ρυπαρογράφημα αυτοί οι δυο γλίτσες υποστήριζαν τη σκευωρία του φασίστα δήμιου Γκέμπελς, την οποία αναπαράγουν έκτοτε οι δυτικοί ιμπεριαλιστές και η CIA, ότι η σφαγή του Κατίν ήταν έργο του μεγάλου ηγέτη των λαών Ιωσήφ Στάλιν. Τα ξένα κέντρα κατασκοπίας, οι ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους, υπολόγιζαν έτσι να σπείρουν τη σύγχυση και την απογοήτευση στους λαούς, αποθαρρύνοντάς τους από τη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για την ανατροπή της ολιγαρχίας και την εγκαθίδρυση της λαϊκής εξουσίας και του σοσιαλισμού. Ήλπιζαν να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους, παρασύροντάς τους σε ανώδυνα για το σύστημα κανάλια όπως η σκανδαλολογία και το σκοπιανό, υπηρετώντας τελικά την υποταγμένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς για τους ιμπεριαλιστές και ευτυχώς για τους λαούς, στα σκοτεινά και ύπουλα αυτά σχέδιά τους, που υπηρετούσε άμεσα και συνειδητά το προβοκατόρικο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Στις 20 Μάρτη, σε μια βαρυσήμαντη και υψηλού επιπέδου ανάλυσή του στο imerodromos.gr, «Ο γλίτσας της “Εφημερίδας των Συντακτών”», ο Νίκος Μπογιόπουλος ξεσκέπασε τους δυο προβοκάτορες. Έδειξε πως πρόκειται όχι μόνο για γλίτσες αλλά και για «τενεκέδες» και «θλιβερούς σαλτιμπάγκους», που από δειλία και μόνο δεν δηλώνουν αντικομμουνιστές, αλλά προτιμούν να φορούν την μπούργκα του αντισταλινικού. Κοντολογίς, πρόκειται για «τσικό (λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων) των επιτελείων των απολογητών της ναζιστικής προπαγάνδας που πασχίζουν το ναζιστικό έγκλημα στο Κατίν με την δολοφονία των Πολωνών αξιωματικών το 1941 να καταγραφεί σαν “έγκλημα της Σοβιετικής Ένωσης”»2. Έτσι εκπληρώνουν το σχέδιο των αφεντικών τους να αθωώσουν το φασισμό, ταυτίζοντάς τον με τον κομμουνισμό.

Ταυτόχρονα, η εφημερίδα Ριζοσπάστης, όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ, με βαρυσήμαντο σχόλιο «Καλό πάτο…», ξεσκέπασε την Εφημερίδα των Συντακτών και τους δυο άθλιους φασίστες παρακεντέδες της. Έδειξε πως το άρθρο της «θα το ζήλευαν και οι πιο γραφικές φασιστοφυλλάδες» και πως όλοι αυτοί ξέπεσαν «σε έναν εμετικό αντισοβιετισμό και αντικομμουνισμό», αναμασώντας τις ψευτιές των φασιστοειδών για το Κατίν. Εξαιτίας του χυδαίου τους αντικομμουνισμού, αυτά τα φασιστοειδή «ξεπέρασαν τα όρια» και «απέδειξαν ότι σκοπός τους δεν είναι μόνο η παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας», αλλά και να κτυπήσουν «το ΚΚΕ που την υπερασπίζεται»3.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, οι λαοί συσπειρώθηκαν ακόμη πιο σφιχτά γύρω από την άξια ηγεσία του ΚΚΕ και συμμετέχουν ακόμη πιο αποφασιστικά και μαζικά στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για την ανατροπή της ολιγαρχίας και την εγκαθίδρυση της λαϊκής εξουσίας και του σοσιαλισμού.

Οι φασίστες προβοκάτορες τροτσκιστές και γλίτσες εχθροί του λαού δεν το έβαλαν κάτω. Από μίσος για το ξεσκέπασμα που τους έγινε άρχισαν να διαδίδουν κάθε λογής ασύστατες ψευδολογίες και επινοήσεις. Αυτά τα ξεδιάντροπα και αναιδή καθάρματα ισχυρίζονται ότι δήθεν όλος ο κόσμος ξέρει ότι το Κατίν είναι έγκλημα του Στάλιν. Και ο λόγος που δεν το παραδέχονται κάτι τύποι όπως ο Μπογιόπουλος είναι επειδή δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια και ο κομμουνισμός είναι γι’ αυτούς ένα αλογάκι για τη σταδιοδρομία τους. Λένε μάλιστα οι θρασείς ότι ακριβώς ο Μπογιόπουλος, με το να διαστρέφει την αλήθεια για γεγονότα όπως το Κατίν και το να ταυτίζει το σοσιαλισμό με τον Στάλιν, προσφέρει υπηρεσία στο κατεστημένο και γι’ αυτό τάχα τον έχουν στον Real FM να παρουσιάζει εκπομπές με συστημικούς δημοσιογράφους όπως ο Κοττάκης. Και ότι δήθεν η άξια και συνεπής κομμουνιστική ηγεσία του ΚΚΕ υποκινείται από ανάλογα κίνητρα διατήρησης της εξουσίας στο κόμμα και, μπερδεύοντας και αυτή το σοσιαλισμό με τα εγκλήματα του Στάλιν, δυσφημεί τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Φυσικά ξέρουμε πολύ καλά τους λόγους που οι φασίστες προβοκάτορες τροτσκιστές τα λένε αυτά. Ζηλεύουν την τεράστια καταξίωση που απολαμβάνει ο Μπογιόπουλος ενώ τους ίδιους δεν τους ξέρει καν η κοινωνία. Τους καίει που ο μεγάλος ηγέτης μας Κιμ Γιονγκ Ουν εκλέχτηκε το 2014 με το 100% των ψήφων, ενώ αυτοί δεν παίρνουν ούτε 1% στις εκλογές. Γι’ αυτό, από τη ζήλεια και τη μοχθηρία τους, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ιμπεριαλιστές και γίνονται τα μίσθαρνα όργανά τους.

Ας προσέχουν, λοιπόν, καλά τα τσιράκια και οι πράκτορες του ιμπεριαλισμού που κυκλοφορούν αυτές τις ανυπόστατες διαδόσεις, γιατί έχουν γνώση οι φύλακες. Και δεν έχουν μόνο γνώση αλλά και ράμματα για τη γούνα τους. Όταν πάρουν την εξουσία στην Ελλάδα οι συνεπείς κομμουνιστικές δυνάμεις, η Παπαρήγα, ο Κουτσούμπας και το ΠΑΜΕ, θα τους στείλουν σε κάποιο αναμορφωτήριο –αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν Γκούλαγκ– για να διαπιστώσουν απευθείας, με τα ίδια τους τα μάτια, πόσο ψεύτικα και αστήρικτα είναι τα αντισταλινικά μυθεύματά τους. Εκεί θα παρακολουθούν καθημερινά διαλέξεις του Μαΐλη, του Γκίκα και του Μπογιόπουλου για το θέμα του Κατίν και θα αποστηθίζουν τη στήλη «Πατριδογνωμόνιο» της Λιάνας Κανέλλη από το Ριζοσπάστη. Έτσι θα αναμορφωθούν και θα γίνουν χρήσιμα και αποδοτικά γρανάζια της κομμουνιστικής κοινωνίας.

Και αν πραγματικά αυτοί οι τσόγλανοι και οι γλίτσες έχουν μια στάλα τσίπα πάνω τους ας κοπιάσουν να απαντήσουν. Ο Ντάνσμπι μια φορά ανακάλυψε τον Άρη και οι συνάδελφοί του του έδωσαν δίπλωμα. Ο Μπογιόπουλος, ο Μαΐλης και ο Γκίκας έχουν ανακαλύψει την αλήθεια για το Κατίν 50 φορές ως τώρα και όμως κανείς δεν τους έδωσε δίπλωμα. Αν, όπως λένε, υπερασπίζοντας τον Στάλιν προσφέρουν τάχα υπηρεσία στην αντίδραση, γιατί η αντίδραση δεν τους βράβευσε ποτέ ως τώρα;

Σήμερα η Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας, με προσωπική εντολή του σεμνού, πάνσοφου και ανυπέρβλητου ηγέτη μας, του Ήλιου της Ανθρωπότητας Κιμ Γιονγκ Ουν, έρχεται να επανορθώσει αυτή την κατάφωρη αδικία. Απονέμει στον Νίκο Μπογιόπουλο και στο Ριζοσπάστη το πρώτο διεθνές βραβείο για την ανακάλυψη της αλήθειας για το Κατίν.

Εύγε στον Νίκο Μπογιόπουλο και το Ριζοσπάστη που ανακάλυψαν την αλήθεια για το Κατίν!

Ζήτω ο σεμνός, πάνσοφος και ανυπέρβλητος ηγέτης μας, ο Ήλιος της Ανθρωπότητας Κιμ Γιονγκ Ουν!

 
Σημειώσεις
  1. Θ. Γιαλκέτσης, «Αλήθειες και ψέματα για τη σφαγή του Κατίν», Εφημερίδα των Συντακτών, 17-18/3/2018,https://www.efsyn.gr/arthro/alitheies-kai-psemata-gia-ti-sfagi-toy-katin.
  2. Ν. Μπογιόπουλος, «Ο γλίτσας της “Εφημερίδας των Συντακτών”», 20/3/2018, http://www.imerodromos.gr/o-glitsas-tis-efimeridas-ton-syntakton-tou-nikou-bogiopoulou/.
  3. «Καλό πάτο…», Ριζοσπάστης, 20/3/2018, https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9758674.

 

24/03/2018 - Posted by | -παράνοια, -ποιητές, -Γλέντια, -Ιδεολογικά, -Πολιτική, -Σταλινικές Διώξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: