Πόντος και Αριστερά

……. 'μώ τον νόμο σ' !

-Δύο ψευτοπρόεδροι και μια κατεστραμμένη Ομοσπονδία υπό την σκέπη του Μαρινάκη!

 Ο Μαρινάκης ως μέγας παρχαριδο-χορηγός υπό την αγοραία
ευλογία τ
ης Παναγίας Σουμελά

Ως το τελευταίο σκαλοπάτι του αυτοεξευτελισμού του λεγόμενου οργανωμένου ποντιακού χώρου μπορεί να θεωρηθεί η φιέστα που ετοιμάζει στις 21-5-2017 η παρέα του Μαρινάκη στον Πειραιά, έχοντας ως καλεσμένους μαϊντανούς τους δύο ψευτο-προέδρους (Παρχαρίδη και Τανιμανίδη). Καθώς και διάφορους παρατρεχάμενούς τους (ΠΟΕ, Πόντιοι Εκπαιδευτικοί κ.λπ.) Και βεβαίως, όλη αυτή την παράξενη παρέα θα κληθεί να ευλογήσει, ως περιφερόμενη αγοραία αξία, η αυθεντική εικόνα της Παναγίας Σουμελά…. [Είναι πολλά τα λεφτα βλέπεις στον Πειραιά. Ενώ για τους καημένους ποντιακούς συλλόγους που ονειρεύονται αντίστοιχη ευλογία, αρκεί ένα  φτηνό αντιγραφο].

Οι ψευτο-πρόεδροι ηγούνται δύο μαϊμού «παγκόσμιων» τάχα τριτοβάθμιων οργάνων, της ΔΙΣΥΠΕ και της ΠΑΣΠΕ. Η κατεστραμμένη ομοσπονδία από την φιλαρχία την ημιμάθεια και τον τραμπουκισμό είναι η ΠΟΕ και δυστυχώς με όλους αυτούς συναγελάζεται η  Πανελλήνιος Ένωση Ποντίων Εκπαιδευτικών, που έχει κάνει πολύ σημαντική δουλειά πάνω στη διδασκαλία της  ποντιακής διαλέκτου , αλλά παράλληλα κάποια στελέχη της έχουν κατεξευτελιστεί με τις περίεργες ΙQ παρέες τους.

Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε ξεκινώντας από το γεγονός ότι αντί να στηθεί ένα παμπροσφυγικό μνημείο στον Πειραιά, απομονώνεται για άλλη μια φορά η ποντιακή υποπερίπτωση και αναδεικνύεται ως το άπαν εκείνης της ιστορικής διαδικασίας.

Έτσι, για άλλη μια φορά τα ταπεινά συνδικαλιστικά συμφέροντα διαφόρων προσώπων που χρησιμοποιούν για ίδιον όφελος το γεγονός της Γενοκτονίας, προσβάλλουν την ίδια την Ιστορία απομειώνοντας και μικραίνοντας την αξία εκείνης της ιστορικής εποχής.

Και όλα αυτά τα σημειώνουμε πριν θυμήσουμε στους αναγνώστες μας τα προβλήματα που γέννησε η δίκη για το ναρκο-φορτίο του NOOR1, oύτε το γεγονός της αλληλοσφαγής στη Θεσσαλονίκη των ομάδων Παρχαρίδη και Τανιμανίδη για το παγκάρι της Παναγίας Σουμελά.

Advertisements

18/05/2017 - Posted by | -προσφυγιά, -παράνοια, -Ανόητοι, -Ανέκδοτα, -Γενοκτονία, -Γλέντια, -Διάφορα, -Ιδεολογικά, -Κρίση, -Λαμόγια, -Νεοελληνικά, -Πειραιάς, -Πολιτική, -εθνικισμός, -Nεοελληνικός ανορθολογισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: