Πόντος και Αριστερά

……. 'μώ τον νόμο σ' !

-H Eυρωπη ως στόχος του φανατικού ισλαμισμού

Η «11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2001» ΤΗΣ ΕΕ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Η Ευρώπη ζει τη δική της «11η Σεπτέμβρη 2001» από προχθές. Η εκατόμβη των Γάλλων νεκρών – την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι γαλλικές αρχές μιλούσαν για πάνω από 150 νεκρούς και πολλές δεκάδες σε κρίσιμη κατάσταση – θα έχει ή τουλάχιστον αποσκοπεί στο να έχει σοβαρότατες συνέπειες σε όλη την ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι στον αραβικό κόσμο. Η βίαιη ανακοπή του αραβικού προσφυγικού ρεύματος προς την Ευρώπη, η οποία σίγουρα θα υπάρξει, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι οι δράστες είναι τζιχαντιστές. Μόνο αυτοί μπορούν να θυσιάζουν αδίστακτα τις νεανικές ζωές τους δολοφονώντας εν ψυχρώ αθώους, ανύποπτους πολίτες άλλων χωρών, αδυνατώντας να πλήξουν κάποιον από τους ενόχους της εγκληματικής πολιτικής που ασκούν οι ΗΠΑ και η ΕΕ εναντίον της χώρας προέλευσής τους. Είναι πασίγνωστο πλέον ότι οιΑμερικανοί είναι οι πολιτικοί καθοδηγητές, με έμμεσο τρόπο, του ισλαμικού κινήματος του αραβικού κόσμου, ελέγχοντας την ηγεσία του.

Ακόμη πιο γνωστό είναι ότι αυτοί που χρηματοδοτούν τους μισθοφόρους τζιχαντιστές είναι οι κορυφαίοι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον αραβικό κόσμο, η Σαουδική Αραβία και οι εμίρηδες των «πετρομοναρχιών» του Κόλπου – Κατάρ, Κουβέιτ, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν, ενώ το Ομάν και κυρίως η Υεμένη παρέχουν μισθοφόρους. Τα φαινόμενα χειραφέτησης και αυτονόμησης των τζιχαντιστών κατσαπλιάδων που σημειώνονται φυσιολογικά, καθώς οι ισλαμιστές μισθοφόροι λεηλατούν τα πάντα που πέφτουν προσωρινά στην κατοχή τους, δεν τρομάζουν τις ΗΠΑ. Ούτε καν τις ανησυχούν, αφού οι πλιατσικολόγοι τζιχαντιστές με τη δράση τους προκαλούν το δικαιολογημένο μίσος των πολιτών των ευρωπαϊκών κρατών και δεν επιτρέπουν στην ΕΕ να θέσει υπό την επιρροή της τα νέα καθεστώτα των αραβικών κρατών.

Η Ευρώπη με το χτύπημα στη Γαλλία αρχίζει να πληρώνει το κόστος της ανατροπής από τις ΗΠΑ τουΣαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ , του Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη και την προσπάθεια ανατροπής του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία, με οργάνωση από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Τα κράτη – μέλη της ΕΕ συμμετείχαν ευθέως τόσο στην ανατροπή από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ του Λίβυου Καντάφι όσο και λαμβάνουν ενεργό μέρος στην υπονόμευση του Σύρου Άσαντ. Λόγω του αποικιακού παρελθόντος της στη Συρία, το Λίβανο, την Αλγερία, το Μαρόκο, την Τυνησία και αλλού, η Γαλλία συνιστά τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τις ΗΠΑ υπό το πρίσμα ότι θα μπορούσε το Παρίσι να κυριαρχήσει στις χώρες αυτές και να τις θέσει υπό τη δική του πολιτική επιρροή, καθώς ασκεί ισχυρότατη επιρροή στις αστικές τάξεις των χωρών αυτών. Με το κύμα δικαιολογημένου αντιαραβισμού που θα καταλάβει όμως το γαλλικό λαό μετά τις μαζικές δολοφονίες αθώων, ο κίνδυνος αυτός για τις ΗΠΑ αποτρέπεται – ή τουλάχιστον έτσι εκτιμούν οι Αμερικανοί.

Παράπλευρα κέρδη και παράπλευρες απώλειες εξαιτίας αυτών των δολοφονιών αθώων Γάλλων πολιτών θα υπάρξουν πολλές. Από πολιτική σκοπιά στην ίδια τη Γαλλία, η Μαρί Λεπέν θα είναι η μεγάλη κερδισμένη, αν φυσικά διατηρήσει τη γραμμή που ακολουθεί εσχάτως «έξω η Γαλλία από το ευρώ» και δεν επιστρέψει σε μια υστερική ρατσιστική, αντιαραβική γραμμή. Από προσφυγική σκοπιά, η οποία ενδιαφέρει άμεσα τη χώρα μας, η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά, με κυοφορούμενους σοβαρούς κινδύνους για την Ελλάδα. Πρώτα πρώτα οι απρόθυμες να δεχτούν δεκάδες χιλιάδες Σύρους, Ιρακινούς, Αφγανούς και άλλους πρόσφυγες βορειοευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα απορρίπτουν κάθε πρόταση εγκατάστασής τους στο έδαφος των χωρών τους, έχοντας στο πλευρό τους μια κοινή γνώμηανοιχτά εχθρική προς τους πρόσφυγες, η οποία θα θεωρεί κάθε Άραβα ως δυνάμει τζιχαντιστή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Ελλάδα θα παύσει πλέον να θεωρείται χώρα διέλευσης προσφύγων, οι οποίοι μεταβαίνουν δια μέσου της χώρας μας προς τη Γερμανία και τα υπόλοιπα κράτη της Κεντρικής και της Βόρειας Ευρώπης – Ολλανδία, Σουηδία κ.λπ. Αν όμως τα κεντροευρωπαϊκά κράτη υψώσουν τείχη, ηΕλλάδα απειλείται να γίνει χώρα όχι διέλευσης προσφύγων, όπως είναι τώρα, αλλά χώραεγκατάστασης προσφύγων από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν! Κάτι τέτοιο θα είχε δραματικές πολιτικές συνέπειες.

Οι πρόσφυγες αυτοί αποκλείεται να καταλάβουν αμέσως και από μόνοι τους τη ριζική αλλαγή των συνθηκών. Όταν έρχεσαι από μια χώρα που ο πόλεμος έχει προκαλέσει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα μεταξύ των αθώων αμάχων πολιτών, σιγά μην είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι αρκούν 150 αθώοι Ευρωπαίοι νεκροί για να αλλάξει η αντίληψη για τους Άραβες μισού δισεκατομμυρίου Ευρωπαίων!

*Δημοσιεύθηκε στο ΠΡΙΝ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Δείτε:

-Περί του ΙΣΛΑΜ

-Γενοκτονίες στο όνομα του Ισλάμ

-Συρία: (Μεσαιωνικοί Ισλαμιστές) VS (μπααθικοί σοσιαλιστές+Mειονότητες) ;

-O Malthus , το Κοράνι και το…Δ.Ν.Τ

-«τζιχάντ αλ νικάχ» ή ο περί ισλαμο-πεολειχίας λόγος

 alzheimerdiagnwsi-3

16/11/2015 - Posted by | -παράνοια, -Γεωπολιτικά, -Ισλαμ, -Ιδεολογικά, -Μετανάστευση, -εθνικισμός

4 Σχόλια »

 1. Γαλλία

  Ολα είναι σαν ένα ολόγραμμα που προβάλεται και έχει την μηχανή προβολής του στις ΗΠΑ.

  – O Άσαντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ! Ο Άσαντ έχει προστατεύσει τους χριστιανούς και τους Αλαουίτες.

  – Το τί είναι η ΙΣΙΣ το έχουν καταλάβει πάρα πολύ κόσμος.

  – Η Σαουδική Αραβία δεν είναι σε θέση «να θέλει» τίποτα. Θέλει ό,τι τις πουν οι ΗΠΑ ή αλλιώς USrael.

  Οι ΗΠΑ θέλουν να δημιουργήσουν ένα ελεγχόμενο απ’ αυτές χάος στην Μέση Ανατολή και να το μεταλαμπαδεύσουν στον Καύκασο για να ρίξουν την ισχύ της Ρωσίας και να μείνουν αυτές οι καταχρεωμένες αρχηγοι στο κουραδόκαστρο σερνοντας από πίσω σαν κολλητήρια του καραγκιόζη τους Ευρωπαίους.

  Ξεκίνησαν με την Λιβύη και τα πήγαν περίφημα και συνέχισαν με την Αίγυπτο αλλά εκεί χάλασε η σούπα because the Egyptians OBJECTED και μάλιστα strongly and firmly. Έτσι δεν μπόρεσαν να φτιάξουν μία ζώνη ισλαμισμού στον Νότο της Ευρώπης.

  Πηγαν λοιπόν στην Συρία και την έκαναν λαμπόγυαλο, και προσπάθησαν και να βοηθήσουν ευθέως τους φονιάδες τους με βομβαρδισμούς των κυβερνητικών.

  Μαγείρευαν με προπαγάνδα την διεθνή συναίνεση και έριξαν και το πυροτέχνημα των χημικών τον Αύγουστο του 2013.

  Αλλά επειδή ο κόσμος τους βλέπει ούτε αυτό πέτυχε. Η κατακραυγή στην Ευρωπη ήταν φοβερή.

  Ετσι προσπαθούν τώρα να αποσπάσουν την συναίνεση των Ευρωπαίων αλλά μάλλον είναι αργά γιατί η Ρωσία δεν αντιμετωπίζεται…

  Τυχαίο το σαρλι εμπντό;;; Δεν νομίζω και φυσικά όποιος πιστεύει στην αυθόρμητη και αυτόβουλη τρομοκρατία είναι τουλάχιστον αφελής αν όχι εντελώς βλάκας.

  Κι εκείνο και το τωρινό είναι έργο μυστικών υπηρεσιών. (Όταν σου λένε ότι οι μυστικές υπηρεσίες είχαν κάνει άσκηση με σενάριο πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις και ομηρεία, τι καταλαβαίνεις;;;)

  Ένα άλλο ύποπτο είναι η ξαφνική διεθνής συμπαράσταση. Θυμάται κανείς τους «ηγέτες» που είχαν πάει στην Γαλλία για το Σαρλί (και τα je suis charlie) και είχαν πιαστεί αγκαζέ;;;

  Τόσα έχουν γίνει, τους είδες να πηγαίνουν κι αλλού;;; Γιατί εκεί;

  Και τώρα το fb προτείνει να αλλάξεις το προφίλ σου και να βάλεις την γαλλική σημαία και ξαφνικά όλοι αρχίσαν να φωταγωγούν τα δημόσιο κτίρια με την γαλλική σημαία… ¨»Είμαστε όλοι Γάλλοι»

  Γιατί δεν «ήμασταν όλοι Ρώσοι» την περασμένη εβδομάδα που έπεσε το ρωσικό αεροπλάνο και σκοτώθηκαν ακομα περισσότεροι από όσους σκοτώθηκαν στην Γαλλία (και μάλιστα το σαρλί εμπντό έβγαλε κάτι αχρεία σκίτσα σε απόλυτη πολιτική προπαγάνδα προσβλητικά για τους Ρώσους)

  Γιατί δεν «ήμασταν όλοι Αιγύπτιοι»; που έκαναν αγώνα για την δημοκρατία εναντίον των αμερικανοκίνητων ισλαμιστών «αδλεφών μουσουλμάνων»;

  Γιατί δεν «ήμασταν όλοι κάτοικοι Ντονμπας»; Που έχουν μαρτυρήσει…

  Γιατί δεν «ήμασταν όλοι Σύριοι»; που αυτό που έγινε στην Γαλλια γίνεται πέντε χρόνια τώρα στην Συρία.

  Γιατί δεν «γίναμε όλοι Υεμενίτες»; που τους σφάζουν οι Σαουδάραβες;

  Δεν είναι περίεργο που όλοι εντέχνως προσπαθούν να μας ταυτίσουν με τους Γάλλους; Όχι ότι δεν λυπόμαστε και δεν συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους, όχι οτι ο πόνος τους είναι μικρότερος, αλλά αυτή η ταύτιση που επιχειρείται να γίνει εχει έναν και μόνον στόχο.

  ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ BLACK OP.

  To «είμαστε όλοι Γάλλοι» θέλει να μας πει «Είμαστε Όλοι τρομοκρατημένοι».

  Σοφία

  Σχόλιο από San Sofi | 16/11/2015

 2. […] -H Eυρωπη ως στόχος του φανατικού ισλαμισμού […]

  Πίνγκμπακ από Ισλάμ και Δύση « Πόντος και Αριστερά | 28/03/2016

 3. […] -H Eυρωπη ως στόχος του φανατικού ισλαμισμού […]

  Πίνγκμπακ από -«Ραΐφ, μαζί σου» (Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο!) « Πόντος και Αριστερά | 14/07/2016

 4. […] -H Eυρωπη ως στόχος του φανατικού ισλαμισμού […]

  Πίνγκμπακ από -«Ραΐφ, μαζί σου» (ενάντια στο εξτρεμιστικό Ισλάμ) « Πόντος και Αριστερά | 15/07/2016


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: