Πόντος και Αριστερά

……. 'μώ τον νόμο σ' !

Έληξε άλλη μια παράνομη κατάληψη…

tetelestaiEπιτέλους τελειώνει  άλλη μια παράνομη κατάληψη .
Αυτή της παράνομης κατάληψης τις χώρας μας από τους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους.
Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης ανασήκωσαν μανίκια και από σήμερα 14 Ιανουαρίου 2013 ο Νόμος και η Τάξις θα επικρατεί παντού και η παράνομη κατάληψη της χώρας θα είναι απολύτως νόμιμη.
Με το σχετικό άρθρο της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 240/2012 αναφέρεται ότι  «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».

Ολα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.
Και βέβαια..
με απόλυτα νόμιμο τρόπο δίνεται και το Πασαλιμάνι στους Τούρκους , (ο Φαήλος  σφύριξε στον Σαμαρά ότι είναι του Πασά κι έτσι έκλεισε η δουλειά). Άντε δώστε και το Τουρκολίμανο , τα Τουρκοβούνια και το Σέϊχ Σου να τελειώνουμε.
Το σύνθημα που επί μέρες ακούγονταν στην πλατεία Συντάγματος :
«πουλήσατε νησιά, πουλήσατε λιμάνια
πουλήστε και την μάνα σας και φύγετε τσογλάνια»
φαντάζει  εφιαλτικά επίκαιρο και πια αναγκαίο……

14/01/2013 - Posted by | -Διάφορα, -Κρίση, -Λαμόγια, -Περί οικονομίας

1 σχόλιο »

  1. Υπερβολές! Εδώ δεν μπορούν Έλληνες επιχειρηματίες να κάνουν δουλειές! Θα αφήσουμε τους Τούρκους?? Και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όταν αγοράζουμε εμείς Τούρκικες Τράπεζες ή Τούρκικες επιχειρήσεις είναι καλό, αλλά το αντίθετο δεν είναι!! Έχω ακούσει πάμπολλες ιστορίες για Έλληνες επιχειρηματίες που προσπάθησαν να κάνουν μια επιχείρηση στο Ελλαδιστάν και αφού φάγαν 5-10 χρόνια στις διαδικασίες, τα παρατήσαν και σηκώθηκαν και φύγαν!! Πρόσφατα είδα στις ειδήσεις Ελληνοαυστραλό που επέστρεψα Ελλάδα μετά από 30 χρόνια και προσπάθησε να κάνει κάποια επιχ. και αφού είδε και αποείδε, ξαναμάζεψε την οικογένεια και έφυγε πάλι για την πατρίδα….. Αυσραλία!! Επίσης ποιός δεν ξέρει την ιστορία του καπετάν Νικόλα του εφοπλιστή που παιδευόταν 30 χρόνια να κάνει το ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο?? Δεν μου αρέσει να δείχνω ακραίος, αλλά μήπως οι ξένοι επιχειρηματίες, σεβαστούν περισσότερο αυτή την χώρα που οι ντόπιοι βανδαλίζουμε?? Για πολλούς ξένους μια επίσκεψη στην Ακρόπολη είναι όνειρο ζωής! Και δυστυχώς οι μισοί Έλληνες δεν την έχουν επισκεφτεί!!!

    Σχόλιο από Stefanos | 14/01/2013


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: