Πόντος και Αριστερά

……. 'μώ τον νόμο σ' !

-Γκρίζοι Λύκοι στην Ελευσίνα; O tempora, o mores!!!

Προσέξτε,  ω ηλίθιοι γραφειοκράτες!

Οι Τούρκοι εθνικιστές έχουν αποθρασυνθεί όπως φαίνεται και στην ίδια την Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα του κλώτσου και του μπάτσου, βρήκαν ευκαιρία τα χειρότερα κατακάθια της ευρύτερης περιοχής μας (Εγγύς Ανατολή, δηλαδή) να ξεμυτήσουν!

Και αυτό σε μια περιοχή -στην Ελευσίνα- όπου ακόμα εγκαθίστανται νέοι πρόσφυγες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που  κουβαλούν πάνω τους έως σήμερα ανοιχτή την πληγή που προκάλεσε ο τουρκικός εθνικισμός με τις γενοκτονίες τότε, στην Aνατολή.

Αφού οι νεοναζί Γκρίζοι Λύκοι προσπάθησαν -και τα κατάφεραν- απ’ ότι φαίνεται να δημιουργήσουν οργανώσεις στη μουσουλμανική μειονότητα της ελληνικής Θράκης, προσπαθούν να τεστάρουν τώρα τις ελληνικές αντιδράσεις στο χώρο της Αττικής, ώστε να επιχειρήσουν ένα επόμενο βήμα που θα στοχεύει στους εσωτερικούς μειονοτικούς μετανάστες και στους πολυάριθμους (στους καθυστερημένους και φανατικούς εξ αυτών) μουσουλμάνους μετανάστες από τη «φωτισμένη ζώνη» του dar al-Islam, οι οποίοι  ακόμα πιστεύουν στην ισλαμική ούμα και στο ότι είναι φορείς της πλήρους αποκάλυψης του Θείου.

Οι νεοναζί  Γκρίζοι Λύκοι είναι απείρως πιο φανατικοί και επικίνδυνοι από τους δικούς μας φασίστες. Συνδεόμενοι και με το Βαθύ τουρκικό Κράτος, δημιουργούν ένα ιδιαιτέρως θανατηφόρο παρακράτος.

Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα της διαφθοράς, της σήψης και της αλλοτρίωσης, όπου οι κορυφαίοι των αντιεθνικιστών είναι οι Μαντέλης, Τσουκάτος και Πανταγιάς του σημιτικού εκσυγχρονισμού, ή το συμπληρωματικό δεκανίκι τύπου Κωστόπουλου, που αναπαράγει την τουρκική εθνικιστική θεωρία περί «τουρκομουσουλμανικής» μειονότητας και εκφράζει έντονη αντίθεση στις προσπάθειες εθνοτικού αυτοπροσδιορισμού των Πομάκων…

Ας δούμε όμως απ΄ το ιστολόγιο magoulaonline.gr τι έγινε στην Ελευσίνα με τη τουρκική φασιστική πρόκληση:

Έσπασαν τα γραφεία των «Γκρίζων Λύκων» στην Ελευσίνα

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην πόλη της Ελευσίνας η εγκατάσταση γραφείων της Τουρκικής Εθνικιστικής Οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι» σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μας ήρθαν πριν από λίγο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άγνωστοι προέβησαν σε εκτεταμένες ζημιές στα συγκεκριμένα γραφεία της  Ελευσίνας, σπάζοντας την κεντρική είσοδο των γραφείων, ενώ πριν λίγες μέρες είχε τοποθετηθεί έξω από τα γραφεία μια κεφαλή χοίρου και με κόκκινη μπογιά αναγραφόταν στην  τζαμαρία το σύνθημα «turks are pigs».

Εντύπωση προκαλεί πώς οι άγνωστοι κατάφεραν να προξενήσουν ζημιές στα γραφεία των Γκρίζων Λύκων, την στιγμή που η περιοχή παρακολουθείται στενά από την αστυνομία για ευνόητους λόγους.

Να σημειώσουμε ότι τα γραφεία των Γκρίζων Λύκων έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελευσίνα πριν λίγες μέρες, δημιουργώντας μεγάλο σάλο τόσο στην πόλη της Ελευσίνας όσο και σε ολόκληρη την χώρα, καθώς όπως φαίνεται το γραφείο της Ελευσίνας είναι το πρώτο που άνοιξε στην Ελλάδα, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οι ιδρυτές  επέλεξαν την πόλη της Ελευσίνας προκειμένου να στεγάσουν την οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜOL», αρκετοί κάτοικοι της περιοχής έχουν εκφράσει παράπονα στον δήμαρχο της πόλης κ. Αμπατζόγλου για τα συγκεκριμένα γραφεία, όμως ο δήμαρχος φέρεται να υποστηρίζει την άποψη ότι ο η Ελευσίνα είναι δημοκρατική πόλη και ο καθένας είναι ελεύθερος να αναρτεί τα σύμβολα και ιδέες του.

Το τοπικό συμβούλιο νέων Ελευσίνας όμως φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη από τον δήμαρχο, καθώς με ανακοίνωσή του, καταδικάζει την εγκατάσταση των γραφείων των Γκρίζων Λύκων στην Ελευσίνα, καθώς όπως υποστηρίζει η συγκεκριμένη οργάνωση αμφισβητεί την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Ελευσίνας καταδικάζει απερίφραστα την δημιουργία γραφείου της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης “γκρίζοι λύκοι” στην Ελευσίνα και καλεί στο Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει θέση για την λειτουργία του, καθώς από το σύνταγμα δεν επιτρέπεται η ίδρυση οργανώσεων που αμφισβητούν την εθνική κυριαρχία.

Αναμένουμε την επίσημη θέση του δήμου καθώς και τις ενέργειες που εκείνο έχει πράξει προς το υπουργείο εσωτερικών και εξωτερικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα για το γεγονός.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τα εθνικά θέματα ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να αμφισβητηθούν στο ελάχιστο απο τον οποιοδήποτε.»

Με τιμή,

Εκ του δημοτικού συμβουλίου νέων
Δήμου Ελευσίνας

Advertisements

12/06/2010 - Posted by | -Γενοκτονία στην Ανατολή, -Mειονότητες στην Τουρκία, -Nεοελληνικός ανορθολογισμός, φασισμός

7 Σχόλια »

 1. Ελλείψει Ελλήνων πατριωτών στην «αρχή» (αυτή ή την προηγούμενη) μήπως πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να εξιλεωθούμε για την ψήφο μας? Πιο ελληνιστί κρούμε και γομώνομε τ’ απέσνατ ετούν πουλία?

  Σχόλιο από aris53m | 12/06/2010

 2. Ομερ καλά ολα αυτά που γραφεις περι Γκ Λύκων αλλά ρε πιδι μου λιγο να σ’αφησει κανεις σε ξαναπιανει αυτο το ..συνδροονον ..; Καλά ρε παιδι μου ..Και τον Ιο Γκριζο Λύκο ; τι σε πιανει; δεν προσεχεις τι τρως;

  Σχόλιο από Νοαφερατος | 12/06/2010

 3. «Kostopoulos is just malakas…»

  Μια έξυπνη ατάκα!

  Σχόλιο από Ματσουκάτες | 13/06/2010

 4. παιδια αν η ατακα ειναι του οΜΑΝΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΆ βαλετε διπλα οτι ειναι Κοπυραιτ του Ομαντεωνα για τι αμα θυμωσει ο Ομαντεωνας ο τρομερος γινεται ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΕΡΟΣ

  Σχόλιο από Νοαφερατος | 13/06/2010

 5. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΙΝ ΤΟΥ ΑΤΑΚΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΧΩΡΙς ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΥΡΑΙΤ ..ΝΑ ΔΕΙΤΕ .. ΑΠΟΤΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩ ..

  Σχόλιο από Νοαφερατος | 13/06/2010

 6. Σχόλιο από Ζωνιανίτης | 15/06/2010

 7. ΚΥΡΙΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
  ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
  ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΗ «ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ» ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟς (ΣΤΑΛΙΝ,ΛΕΝΙΝ,ΜΑΟ ΚΛΠ)ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙς ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥΣ ,ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΓΚΡΙΖΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ – ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ

  Σχόλιο από ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ | 10/11/2010


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: